Kontakt


Salve eller brusetablett?

Galenica AB er et kontraktsforskningsfirma som løser galeniske problemstillinger for andre legemiddelfirma. Vi arbeider med formulering, produksjon og kvalitetskontroll av legemidler og legemiddelnære produkter. Vår omfattende kunnskap, brede erfaring og moderne utstyr gir oss mulighet til å hjelpe kundene våre med hele kliniske program. Vi er fleksible, og all vår virksomhet skjer i samsvar med Good Manufacturing Practice (GMP) – regelverket som er utviklet for å sikre at produktene holder høyeste kvalitet.

Galenica er et svensk selskap som siden 1999 har hatt base i Malmö. I dag er vi omtrent 50 ansatte i lokalene i forskningsparken Medeon i Malmö.

 

Historien om Ovixan 0,1 % krem

I 2004 begynte vi utviklingen av vårt første egne produkt, Ovixan 0,1 % krem. Målet med Ovixan 0,1 % krem var å lage en bedre kosmetisk formulering av det ledende dermatologiske legemidlet Elocon krem. I september 2012 bedømte TLV (2012.09.28) at Ovixan 0,1 % krem gir like stor pasientnytte som Elocon og Mometason Glenmark til en lavere kostnad, og at Ovixan 0,1 % krem derfor er kostnadseffektiv. 

 

 

Medeon Science Park , SE 205 12 Malmö, Sverige

Besøksadresse: P A Hanssons väg 41

Telefon: +46 40 32 10 95

 Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

galenica GALENICA AB | MEDEON SCIENCE PARK | SE 205 12 MALMÖ

JOBBER DU I HELSEVESENET?